CRAP ROMÂNESC
Sursa ta de sănătate
Crapul Românesc reprezintă cea mai importantă resursă de pește autohtonă. Puțini cunosc că această specie crescută în condiții corespunzatoare, are valori nutritive similare cu peștele oceanic, mai ales că crapul este disponibil viu în majoritatea magazinelor iar acest lucru este cea mai bună garanție a prospețimii.
La noi la fermă, creșterea crapului în acele conditii corespunzătoare și livrarea lui viu către clienții nostri, reprezintă misiunea care o îndeplinim cu multă dăruire.
În primul rând, în fiecare an crapul primește o nouă casă. Lacurile sunt secate, curățate, și apoi reumplute cu apă proaspătă. Avem grijă ca în dieta crapului să domine hrana naturală, iar furajul adăugat să fie de cea mai bună calitate și fără Organisme Modificate Genetic.
Comercializăm crap de vara întâi la greutatea de 200-300 g pe exemplar, pentru cei care sunt interesați să-și populeze bălțile. Pentru clienții nostri care comercializează, procesatori sau bălți de pescuit recreativ le oferim crapul de a doua vară, la greutatea de 2 - 4kg pe exemplar.
Nu de puține ori pentru competiții de pescuit la crap, la comandă am produs și crapi de 6 - 8kg așa numitele Trofee.


SANGER SI NOVAC
Peștișorii nostri vegani
Sângerul și Novacul sunt specii de pești care se hrănesc predominant cu fitoplankton sau algele verzi din baltă. Ei sunt adevarați atleți al bălții, înoată foarte repede iar săriturile în înălțime sunt preferatele lor.
Din punct de vedere nutritiv aceste specii sunt slabe în graăsimi, și bogate în proteinele și mineralele care le contin algele acvatice.